SHELL TANKSTATION BREMER

Bij het Shelltankstation van AD Autobedrijf Bremer in Hallum kunt u 24 uur per dag terecht voor scherp geprijsde brandstof.

Lees verder

ALLES VOOR HANDEN BIJ AD AUTOBEDRIJF BREMER

AD Autobedrijf Bremer is een universeel garagebedrijf dat gespecialiseerd is in alle merken. Sinds 1986 is Autobedrijf Bremer gevestigd in Hallum. In 1998 zijn we verhuist naar onze ruim opgezette locatie aan de Ljouwerterdyk 9 te Hallum. Hier hebben wij een nieuw en modern bedrijfspand gerealiseerd. Bremer is een begrip in Hallum en omstreken. Bovendien staat de tweede generatie Bremer klaar om het stokje over te nemen.

Autobedrijf Bremer staat sinds jaar en dag bekend als een betrouwbaar en zeer service gericht bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. Wij hebben een ruim aanbod van occasions. Staat uw occasion er niet bij? Wij gaan op zoek naar uw droomauto met persoonlijke voorkeur. Tevens kunnen wij een nieuwe (bedrijfs) auto van elk merk en type leveren. Ook is het mogelijk om (bedrijfs)auto's te leasen tegen scherpe tarieven. Sinds april 2013 hebben wij een Shell tankstation met scherpe brandstofprijzen en een ruim opgezette shop met een groot aanbod van artikelen en bloemen. Onze wasstraat is milieuvriendelijk en heeft ruime openingstijden.

Openingstijden shop:

Maandag tot vrijdag van 07.00 tot 20.00
Zaterdag van 7.30 tot 20.00
Shell Tankstation Bremer 24 uur per dag geopend

Bezoek onze website

Bezoek onze website

Bekijk meer over ons bedrijf of maak een afspraak!
Naar onze website