AUTOBEDRIJF JEENINGA

AD Autobedrijf Jeeninga in Oudega Smallingerland is een full service autobedrijf. Dat betekent dat we het complete onderhoud van alle automerken verzorgen.

Lees verder

OVER AD AUTOBEDRIJF JEENINGA

Maakt werk van uw vervoer.
Autobedrijf Jeeninga ligt midden in het dorp Oudega Smallingerland. Wij zijn een gecertificeerd autobedrijf, dat het complete onderhoud van uw auto verzorgt. Daarbij richten we ons niet op één speciaal merk, maar hebben we de meest geavanceerde apparatuur om alle merken van uitstekende service en onderhoud te voorzien. Of het nou gaat om APK, totaalservice of schadeherstel aan uw auto, bedrijfswagen of camper; autobedrijf Jeeninga maakt werk van uw vervoer.

Persoonlijk en betrouwbaar
Autobedrijf Jeeninga in Oudega is een klein bedrijf en biedt u een persoonlijke, laagdrempelige service. Wij kennen onze klanten en kunnen u daarom advies op maat geven. Daarbij staan korte lijnen en heldere afspraken centraal. Zo krijgt u bij reparatie of onderhoud vooraf altijd een prijsopgaaf, bieden wij u een unieke haal- en brengservice, en adviseren wij u graag bij de koop of verkoop van een gebruikte of nieuwe auto. Ook zelf verkopen wij nieuwe en gebruikte auto’s en uiteraard helpen wij u graag bij de zoektocht naar een passend exemplaar.

De voordelen van AD Autobedrijf
Autobedrijf Jeeninga is aangesloten bij de internationale garageformule AD Autobedrijf. Dit biedt ons vele extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld de inkoop van uitsluitend topkwaliteit onderdelen voor uw auto, tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien hebben wij via AD toegang tot de laatste technische informatie en trainingen voor alle automerken. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Bezoek onze website

Bezoek onze website

Bekijk meer over ons bedrijf of maak een afspraak!
Naar onze website