Autobedrijf Nico Morien

AD Autobedrijf Nico Morien is het adres voor onderhoud, reparatie en aankoop van uw auto.
Komt u gerust langs voor een kennismaking, de koffie staat altijd klaar.

Lees verder

AUTOBEDRIJF NICO MORIEN

AD Autobedrijf Nico Morien in Makkum is een modern autobedrijf met traditionele klantwaarden.

Modern
Achter de herkenbare gevel, met een opvallende auto die hier dwars doorheen lijkt te rijden, bevindt zich een moderne werkplaats.

Alle apparatuur die nodig is om óók aan auto’s van recente bouwjaren onderhoud te verrichten of diagnose te stellen is daar aanwezig. Tenslotte is goed gereedschap al het halve werk… De andere helft is prima in handen bij ons technische team. Met het diploma 1e Autotechnicus, APK keurmeester én Diagnose Specialist op zak heeft uw auto voor hen geen geheimen meer.

Modern is ook dat u voor alle diensten rondom uw auto bij AD Autobedrijf Nico Morien terecht kunt. Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift; budgetservice; airco service; alle reparaties; schadeherstel en ruitschadeherstel; aankoop en financiering. Dat alles regelen we graag snel en voordelig voor u.

Traditioneel
Zo mag u ons noemen als het gaat om service en prijzen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening en daar doen we elke dag opnieuw ons best voor. Hoe klanten over ons denken ziet u hier. En onze prijzen zijn blijvend scherp. Met een uurtarief dat zeker 25% lager is dan bij een gemiddeld dealerbedrijf en een onderhoudsbeurt vanaf € 99,- houden we autorijden betaalbaar. Dat zijn tradities die we graag in ere houden.

Bezoek onze website

Bezoek onze website

Bekijk meer over ons bedrijf of maak een afspraak!
Naar onze website