Autobedrijf Teo Welles

Kenmerkend voor AD Autobedrijf Welles is het klantgericht werken. Aan zo goed als elke wens van de klant kan worden voldaan.

Lees verder

AUTOBEDRIJF TEO WELLES

Sinds december 1998 is AD Autobedrijf Teo Welles een begrip in Akkrum en omstreken. We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij de AD organisatie met meer dan 4000 vestigingen in Europa en zijn tevens BOVAG lid. Voor reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Verder zijn wij een kei in het zoeken en oplossen van storingen in het motormanagement, ABS systeem, airbag, airco en alle andere systemen die voorkomen in de hedendaagse moderne auto.

Ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw banden, het balanceren van uw banden en het uitlijnen van uw auto wat er voor zorgt dat u weer comfortabel de weg op gaat! Natuurlijk zijn wij ook uw adres voor het monteren van accu`s, uitlaten, lichtmetalen wielen en accessoires die u graag op uw auto wil.

En werkt uw airco niet meer? Ook dat is geen probleem voor ons bedrijf, na een diagnose bellen wij u voor uitleg van het probleem en een passende offerte zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

U kunt bij ons terecht voor alle merken occasions, in diverse prijsklassen. Indien de door u gewenste auto niet op voorraad is, dan gaan wij graag voor u op zoek! U geeft aan welke auto u zou willen en voor welk budget, wij zoeken er de juiste occasion voor u bij en ruilen uw eigen auto natuurlijk graag in.

Ook voor inkoop van uw eigen auto kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze website

Bezoek onze website

Bekijk meer over ons bedrijf of maak een afspraak!
Naar onze website